AKTIVITETER VÅREN 2018

ÅRSMØTE 2018

Årsmøte avholdes på Pynten 5.februar 2018 kl 1900.

Regnskap og budsjett presenteres, og det er valg på representanter til styret, festkomite og utstillingskomiteen. Det vil bli enkel servering, og et foredrag av Jørn Nilsen etter selve årsmøtet ca kl. 20.00.

 

KORREKTUR - Mandag kl. 1900 - 2100.

På korrekturkvelder er det en kunstner som vurderer bildene våre og kommer med konstruktive tilbakemelding. Til dere som ikke tidligere har vært på korrekturkveld, så kan vi anbefale det på det sterkeste, med eller uten eget bilde. Det er bare anledning til å ta med ett bilde hver, men er det få tilstede, kan det gis muligheter for flere bilder.

 

  • 19.februar - Hans Norman Dahl
  • 19. mars - Jørn Nilsen

 

KROKIKVELD - kl 1900 - 2100

Ta med skisseblokk og tegnesaker. Dette er super læring og morsomt. Det er ingen påmelding og det er gratis.

  • Torsdag 15. februar - Roar Kjærnstad

 

 

DUGNAD med rekefest TIRSDAG 5. JUNI 2018 PÅ PYNTEN

Pynten trenger noe vedlikehold hvert år, og det er hyggelig å være mange når vi skal få jobben gjort! Etterpå koser vi oss med reker og hvitvin!

Også denne gangen ber vi om påmelding i god tid i forveien. Påmeldingsfrist er 26/27.mai .

 

 

ÅPEN MALETID PÅ PYNTEN.

Vi oppfordrer våre medlemmer til å bruke lokalene til fri maling. Lokalene er tilgjengelig så lenge de ikke er opptatt av kurs eller andre annonserte aktiviteter. De om ikke har nøkler, må avtale med andre som ønsker å male og bli enige om hvem som har ansvar for å låse. Fint om de som ikke lenger bruker jevnt lokalene ofte, gir tilbake nøkkelen til Lucia slik at andre kan få tilgang.

 

Når man har vært medlem i et år, kan dere låne nøkkel mot å betale kr 100 i depositum. Lucia Risbakk er ansvarlig for nøkler og kan kontaktes på Lpompeiano@hotmail.com .

 

Dersom noen har forslag til tema på foredraget, som kan være både teknisk og kunsthistorisk, kontakt Lucia Lpompeiano@hotmail.com

QUISQUE

Copyright © All Rights Reserved